Zahtevi savremenog poslovanja doveli su do evidentnih promena i u samoj biti funkcionisanja komapnija, ustanova, agencija, škola, sportskih objekata, sudova, nevladinog sektora i drugih javnih i privatnih subjekata koji su postali veoma osetljivi i ranjivi po pitanjima bezbednosti.

Adekvatna i efikasna zaštita postala je prioritet i neminovan segment njihovog funkcionisanja te je neophodno uspostaviti kvalitetan i sveobuhvatan sistem obezbeđenja sposoban da umanji i eliminiše potencijalne rizike, a da ujedno bude i fleksibilan i proceduralno jednostavan za zaposlene i klijente.

Sistemi obezbeđenja i bezbednosna rešenja koja se implementiraju u poslovanje preduzeća, kao i bezbednosne procedure i njihovo sprovođenje, dovode da se zastarele instrukcije koje se prenose „sa kolena na koleno“ značajno unapređuju i time evidentno poboljšavaju sistemi obezbeđenja u svakoj organizaciji.

Absolut Support Vam stavlja na raspolaganje kompletnu paletu svojih bezbednosnih i konsultantskih usluga poštujući posebnosti i vodeći računa o specifičnim zahtevima svakog pojedinačnog subjekta, zakonskoj regulativi i uz uvažavanje prirode svih radnih aktivnosti koje se odvijaju u različitim privrednim sistemima.

Spremni smo da za Vas realizujemo kompletan proces izgradnje sistema obezbeđenja od planiranja, definisanja projektnog zadatka, izrade procene rizika i projekata tehničke zaštite do izbora partnera za fizičko – tehničko obezbeđenje i sprovođenja kontrole kvaliteta i usaglašenosti sa ugovornim obavezama.

Našim angažovanjem isključujete potrebu za internim prijemom stručnog lica i ili formiranjem sopstvenog odeljenja za bezbednost, što je dosta skuplje i zahtevnije rešenje od onoga koje Vam nudi naš tim.

Naš pristup izgradnji sistema obezbeđenja je projekat po principu  „ključ u ruke“ i obuhvata sledeće aktivnosti:

  1. Planiranje sistema obezbeđenja;
  2. Definisanje projektnog zadatka;
  3. Izrada tehničke dokumentacije i sprovođenje tendera;
  4. Provera boniteta partnera i izrada ugovora;
  5. Provera kvaliteta i usaglašenosti;
  6. Interna kontrola i revizija.
5/5 - (8 votes)
Content Protection by DMCA.com