Stalna ekspanzija novih proizvoda i bezuslovno širenje tržišta, ubrzano vrtoglavim razvojem informacionih tehnologija dovodi industriju u stanje permanentne napregnutosti sopstvenih resursa i konstantnog rasta bezbednosnih rizika što zabrinjava menadžment korporacija, ali pre svega vlasnike koji sve više značaja daju korporativnoj bezbednosti kao odbrambenom mehanizmu zaštite kapitala.

Korporativna bezbednost kao funkcija menadžmenta

Absolut Support kao svoj jedinstven proizvod na tržištu nudi uslugu uvođenja korporativne bezbednosti kao funkcije menadžmenta. Time kompanijama omogućavamo efikasnu i optimalnu implementaciju sistema kao što je korporativna bezbednost u organizacijsku strukturu.

Složenost uslova rada i procesa proizvodnje u industriji, svakako zahteva uvođenje adekvatnih bezbednosnih politika, standarda i procedura uz neizostavnu podršku menadžmenta i edukaciju svih organizacijskih nivoa preduzeća. Upravo taj zadatak predstavlja naš profesionalni poziv i spremni smo da prihvatimo najdelikatnije zahteve iz segmenta industrijske bezbednosti i uspešno ih rešimo u potpunoj saglasnosti sa pozitivnim praksama i važećom zakonskom regulativom.

Naše specijalnosti su:

4.9/5 - (12 votes)
Content Protection by DMCA.com