Skip to main content
Mladen Raonić

"Vaša bezbednost je u sigurnim rukama"

Vođeni idejom da stručna znanja iz oblasti bezbednosti, poslovne analize, menadžmenta i upravljanja rizicima integrišemo u efikasan alat, koji će omogućiti uspešnije poslovanje naših klijenata formirali smo 2011. godine agenciju ABSOLUT SUPPORT jedinstvenu u svojoj ponudi i naprednim poslovnim rešenjima.

Sinergija iskusnih profesionalaca koji iza sebe imaju veliki broj uspešno realizovanih projekata, dovela je do formiranja multi-disciplinarnog tima sposobnog za pružanje najšire organizacijske podrške i sprovođenje strateških i operativnih aktivnosti usmerenih ka zaštiti Vaših interesa. Mi smo tu da otkrijemo rizike, da ih procenimo i adekvatno tretiramo u cilju njihove eliminacije, a potom da izgradimo sistem bezbednosti koji proaktivno štiti organizaciju od svih negativnih uticaja kako spoljnih tako i unutrašnjih, što predstavlja primarni uslov za razvoj svakog poslovnog sistema.

Imajući u vidu da potencijalne opasnosti i rizici veoma često bivaju zanemareni ili se sa njima loše upravlja dolazi do gubitaka po kompaniju a saniranje posledica iziskuje višestruko veće resurse nego konstantno preventivno delovanje kroz primenu bezbednosnih politika i procedura.

Specijalizovani smo za procenu rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja, sprovođenje obaveštajno-informativnih aktivnosti i sve oblike bezbednosnih provera, upravljamo kriznim situacijama, izrađujemo planove kontinuiteta poslovanja i implementiramo strategiju informacione bezbednosti GDPR. Takođe, obavljamo pravno savetovanje i usaglašavanje privrednih društava prema zakonskim odredbama koje regulišu privatnu bezbednost, vanredne situacije, zaštitu od požara, zaštitu podataka o ličnosti i spremni smo da sa svojom poslovnom platformom ispunimo najdelikatnije zahteve klijenata.

Absolut Support ima rešenja za prevenciju gubitaka i sprečavanje zloupotreba, pribavljanje kvalitetnih poslovnih informacija, temeljnu izgradnju sistema obezbeđenja i zaštite Vaše imovine, stvaranje sigurnog radnog okruženja i dajemo mogućnost svojim klijentima da na osnovu naših stručnih analiza i izveštaja donesu ispravne poslovne odluke.

Naša glavna kancelarija se nalazi u Beogradu, a imamo kapacitet da sa svojim specijalizovanim timovima odgovorimo zahtevima klijenata na teritoriji kompletnog balkanskog regiona uz potpuno poštovanje aktuelnih zakonskih regulativa koje uređuju date oblasti.

Svakom novom zadatku i projektu prilazimo studiozno i sa posebnom pažnjom, a osnovno merilo naše uspešnosti predstavlja nivo zadovoljstva naših partnera i klijenata.

Vrednosti po kojima smo prepoznatljivi:

  • Pouzdanost i poverenje je baza na kojoj gradimo svaki odnos;
  • Hrabrost je odlika onih koji menjaju svet;
  • Neuporedivost je potvrda tržišne izvrsnosti koja nas čini apsolutnim liderom;
  • Inovativnost je umetnost promene, naša inspiracija i omiljena disciplina;
  • Integritet je odlika utkana u sve što radimo i stvaramo;
  • Bezbednost je osećanje koje širimo i vizija budućnosti kojoj težimo;
  • Znanje jer učimo i stvaramo zajedno.

Briga o Vama je osnova našeg poslovanja i temelj našeg uspeha.